Un lápiz de Ikea y un pistacho

20 junio 2007

Bicing Experiences (II) - Hablando con la pared

Cada día que pasa, la euforia de los usuarios de bicing comienza a convertirse en quejas:

Hay fallos en el sistema, irregularidades en la concesión, a los extranjeros se les está denegando el abono (y no les devuelven los 6 Euros!), retrasos en la implantación de las estaciones, las estaciones cierran muy temprano y, para colmo, utilizan Windows y claro, se cuelga.

El otro día tuve un problema con una bici (se le salió la cadena) y fui a cambiarla por otra. Al pedirle otra, la parada volvió a darme la misma. Lo intenté otra vez, cambiandola de anclaje, pero nada. Así que envié este e-mail al servicio de atención al cliente:

From: Edi
To: info@bicing.com
Sent: Monday, June 18, 2007 9:28 AM
Subject: Incidència

Hola,

Avui he tingut una incidència. A la bicicleta numero 1295 se li ha sortit la cadena, i he hagut de deixar-la a la parada de Plaça Tetuan.

En deixar-la per agafar una altre, el sistema em tornava a donar sempre la mateixa bicicleta. Què he de fer per que em doni una altre? (La parada tenia mes de 10 bicicletes disponibles, pero sempre que la deixava i demanava una altre em donava la mateixa).

Gràcies,
Eduard.
Barcelona.

A los 2 días, recibí respuesta de bicing:

From: "info@bicing.com"
To: Edi
Sent: Wednesday, June 20, 2007 10:26:11 AM
Subject: Re: servei bicing

Apreciat Sr. Carreras:

En relació al seu escrit, volem informar-li que el nostre primer objectiu es donar un bon servei al usuari amb eficacia i bon tracte personal,però entenem que en aquest cas no s’ha aconseguit plenament

Li aconsellem que truqui al nostre telèfon d’Atenció al Client, 902 31 55 31,on intentaran resoldre la seva incidència al moment.L’horari es de 8 a 20h.

Rebi una cordial salutació.

Atenció al Client Bicing

Y les volví a escribir:

From: Edi
To: info@bicing.com
Sent: Wednesday, June 20, 2007 11:12 AM
Subject: Re: servei bicing

Hola,

No puc ser atès via e-mail? Donat que el telèfon d'atenció al client no es gratuit, he gastat més diners amb trucades al 902 315531, que en l'abonament anual de bicing.

Gracies,
Eduard.

Hoy he recibido esto:

Benvolgut Sr. Carreras,

En relació al seu escrit, volem informar-li que el nostre primer objectiu és donar un bon servei als usuaris amb eficàcia i un bon tracte personal, encara que entenem que en aquest cas no s’ha aconseguit plenament.

Sr. Carreras, volem comunicar-li que hem detectat la incidència, la qual vostè fa referència i que en aquests moments ja està resolta.

Lamentem les molèsties que aquest fet li hagi pogut ocasionar, tot restant a la seva disposició i agraint-li la comunicació que ens ha realitzat ja que ens ajuda a millorar la qualitat del nostre servei.

Rebi una cordial salutació,

Atenció al Client Bicing

Es como hablar con una pared.

Etiquetas: ,

4 Comments:

  • ¿No les tendrías que dar más vidilla? Piensa que acaba de empezar. Todavía pienso que bastante flipante ha sido que lo hayan montado. Dales tiempo....

    By Blogger Carlos, at 26/6/07 20:28  

  • Si el servicio de atención al cliente es así ahora, no quiero pensar como será dentro de poco. Esperemos que la reacción ciudadana fuerce a mejorar la situación...

    Por otro lado,
    mira lo bueno que es el bicing
    !

    By Blogger Edi, at 27/6/07 12:46  

  • La veritat que el servei d'atenció és molt trist. T'envien el mateix correu ple de bones paraules un i altre cop.

    El que diu el Carlos és una opinió molt estesa, se'ls ha de deixar temps, però el temps va passant i no estan fent gaire per solucionar els problemes pels que reben més queixes.

    Als usuaris ens interessa que funcioni i per això ens queixem, la opció fàcil seria no tornar-ho a fer servir i no parlar-ne més, però aleshores tot l'esforç de muntar un sistema com el Bicing no hagués servir per a res.

    By Anonymous Anónimo, at 11/7/07 16:52  

  • Si no fos prou trist que la resposta sigui automàtica, encara cal afegir-hi que a sobre està pèssimament escrita: El nul respecte a la llengua catalana per part de l'ajuntament de Barcelona és cada dia més descarat.

    En relació al seu escrit, volem (informar-li) INFORMAR-LO (el verb informar no porta C. I, per tant el pronom no pot ser mai -LI) que el nostre primer objectiu (es) ÉS donar un bon servei (al) A L'usuari amb (eficacia) EFICÀCIA i bon tracte personal, però entenem que en aquest cas no s’ha aconseguit plenament

    (Li)L'aconsellem que truqui al nostre telèfon d’Atenció al Client, 902 31 55 31,on intentaran resoldre la seva incidència al moment.L’horari es de 8 a 20h.

    Rebi una cordial salutació.

    Atenció al Client Bicing




    Sr. Carreras, volem comunicar-li que hem detectat la incidència, A la qual vostè fa referència i que en aquests moments ja està resolta.

    (Lamentem les molèsties que aquest fet li hagi pogut ocasionar, tot restant a la seva disposició i agraint-li la comunicació que ens ha realitzat ja que ens ajuda a millorar la qualitat del nostre servei) Aquest paràgraf s'hauria de redactar de nou, per fer-lo més fàcil de païr.
    LAMENTEM LES MOLÈSTIES QUE AQUEST FET LI HAGI POGUT OCASIONAR I AGRAÏM LA SEVA COMUNICACIÓ, JA QUE POT AJUDAR-NOS A MILLORAR LA QUALITAT DEL NOSTRE SERVEI. MENTRESTANT QUEDEM A LA SEVA DISPOSICIÓ.
    ... per exemple!

    By Anonymous Anónimo, at 11/6/08 18:09  



Publicar un comentario

<< Home